"et öröm, et bódottá"

 2011.01.27. 16:16

A mai nap teljes sikernek tűnik több fronton is!

1. Skylie már egyáltalán nem visít ha bezárom kaja után. elmegy a helyére és lefexik, az sem zavarja, hogy mászkálok a szobában, a helyéről figyel, majd szépen elheveredik! :-)

2. eddig minden ébredés után azonnal jött egy pisi, majd abban a szent pillanatban, hogy az utolsó pisicsöpp elhagyta a nunisát, azonnal kezdődött az üvöltés, hogy "engedj kiii!" Pisti tanácsára szépen csöndben egy szó nélkül meg kell várnom, míg elhallgat... ez az első alkalommal 10 percbe telt, de a második és harmadik alkalommal 2-3 vinnyogás után visszavonult a fekhelyére és üldögélve várt... :-) lehet hogy egy zseni ez a kutya?!

3. most értünk vissza Rumlival a nagysétánkról és hatalmas eredmény mutatkozik szabályos apport tájon! rájöttem a dolog nyitjára: zsinóros labdával apportozunk és amikor odaér hozzám, azonnal megfogom a zsinórt és elkezdünk huzakodni, így már a harmadikra el sem engedte a labdát. aztán miután ez már jól ment, miközben húztam a labdát megpróbáltam leültetni, úgy, hogy közben tartsa tovább az apportot. az első ültetés kicsit furcsára sikerült, de a második esetben már szabályosan beült elém és várta, hogy húzóckodjunk! :-))) a hó kicsit nehezítette ugyan a feladatot, mert pár eldobás után vastag jégréteg borította a labdát, de ez az eddigiekhez képest ez gigantikus eredmény!!! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://rumliesskylie.blog.hu/api/trackback/id/tr732618453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása