lássunk világot!

 2011.02.02. 11:48

A tegnapi napunk nagyon izgalmasra sikerült, volt is este alvás rendesen, de haladjunk sorban...

Bevittem Skylie-t az irodába, hogy a Pisti is meg tudja nézni milyen az új eb, meg a képek alapján azt mondta, hogy szerinte valami nincsen rendben a "fehér"-szemével... Elég korán beértünk, így amíg vártunk megette a reggelijét, belekakilt egy pizzásodobozba (najó, nem magától, alátoltam :-)), aztán felfedezte az irodát.

10 körül megérkezett Zita is Corával, aki azt hiszem nem nagyon tudta Sky hová tenni... Se nem macska, de azért még kutya sem, így bökdöste, nyökögött, majd megijedt, majd beborzolt neki... :-) Skylie-t nem nagyon hozta zavarba a helyzet, inkább a sok nyál zavarta, amivel Cora beterítette... :-P

Nem sokkal később Pisti is befutott. Skylie odaszaladt hozzá, mire Pisti felkapta és fellógatta fejjel lefelé! Skylie kis nyögdécseléssel válaszlt, de továbbra is csóválta a farkát. Ezután Pisti belebúú-zott a fejébe, de erre is csak csóválás volt a válasz... :-) Megkaptuk a diagnózist: "Nincsen evvel az ebbel semmi probléma, jó kis kutya lesz belőle!" :-)))

Feltártam az előző napi kajánál morgásos incidenst is, Pisti szerint ez tök normális, nem látja hátulról ki közeledik és így muszáj bevédeni a kaját (ami nem olyan régen még a tesóktól féltendő cici volt...). Házinak azt kaptuk, hogy etetés közben simogassam és beszéljek hozzá, hogy lássa, én vagyok, de senki sem akarja elvenni a kaját előle. Pisti szerint ember felé abszolút nem mutat agresszív jeleket, de legyek rá felkészülve, hogy nem lesz egyszerű a kisasszonnyal, mert egy csöppet domináns az ebke (kő keményen rámorgott a Corára, amikor az át merte lépni és véletlenül hozzáért)... :-) Lesz vele harc! :-)

Tina és Laci: Jó kis ebet választottatok nekem! Köszönöm! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://rumliesskylie.blog.hu/api/trackback/id/tr992633090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása